02 diciembre 2008

Final feliz... para ellos.

No contento con las miserables palabras del abominable Blanco, el País de hoy sitúa esta carta de un lector en un lugar destacado de su sección de opinión. Tras criticar que Esperanza Aguirre estuviese en Mumbai con empresarios gastando dinero, el solidario lector deja la siguiente reflexión, llena de mesura, sentido común y de indudable voluntad integradora:

Pero a este grupo en concreto [el de Esperanza Aguirre] les ha tocado ser protagonistas y saltar a la primera plana de los periódicos. Por suerte, con final feliz... para ellos. Por mala suerte, porque nos hemos enterado de cosas que igual nunca hubiéramos sabido.


He perdido toda mi comprensión lectora o ¿en un lugar destacado de las páginas de el diario de mayor tirada nacional se expresa contrariedad e insatisfacción por que un político español no haya sido asesinado por unos terroristas?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

No caiguem en demagògia... al cap i a la fi és l'opinió d'un lector, però el que si que és cert és que molta gent (entre d'ells polítics d'altres partits) no van ser atesos de la mateixa forma... no voldrà dir què ella haguès pogut tenir més en compte a la resta de gent que es va quedar allà perquè ella tenia certs privilegis per abandonar la situació? no sé, no sé...

Joseph T. dijo...

No, no, no caiguem, que amb Blanco i no sé qui de CiU ja en tenim prou.
S'han de tenir varties coses en compte que, si en lloc de ser l'odiada fera lliberal hagués segut qualsevol altre polític s'hagueren tingut en compte.
Primer, qualsevol protocol d'actuació el que fa es salvar a la persona de major rang. ¿ Per què creus que porten guardaespatlles?
Però, inclós en el cas de que no fos així, tens la suficient altura moral per dir que tu no haguessit fet el mateix? Xiulant les bales i llisant damunt la sang segur que Blanco s'hagués ficat el disfràs dels comandos indis per ajudar al rescat.
Segon, Dani, qué collons vols que fotiga allí Esperanza, dirigir al cossos especials?
Pensa, per un moment... inclós en el cas de que ella hagués volgut romandre com una heroina allí, tot el mon l'hagués aconsellat fotre el camp. Pensa que podria passar, quina crisi podriem tenir, si una presidenta de comunitat es assasinada a l'India per uns terroristes amb conexions amb Pakistan?
Com està a Catalunya -i hasta a Madrid es difícil!- es difícil que conegues els detalls, així que et recomano aquest enllaç
http://cronicasbarbaras.blogs.com/crnicas_brbaras/2008/12/nuestros-politicos-en-bombay.html

A més, tenim un cas ben recent de aquesta cobardia. Va ser al huracà Katrina, a EEUU. Una dona solialista VA SOLICITAR que la rescatessin a ella i a la seva família. Ningú va dir ni pio. Por veure-ho ací.
http://santiagonzalez.blogspot.com/


Mai, desde que estic atent a la política he vist cap cosa més miserable i perversa que les paraules de Blanco al mitín de l'altre dia. Per la meua part, el PSOE, fins que no es ronovo de dalt a baix tindrà el meu vot. M'alegre saber que molta de la gent en que he parlat, sent socialdemocrates, opinen el mateix.